کد خبر : 33666 تاریخ انتشار : 1396/10/10-12:28:57
اولین همایش کوه‌نوردی و دره نوردی برگزار می‌شود
اولین همایش کوه‌نوردی و دره نوردی 25 تا 27 بهمن‌ماه 96 برگزار می‌شود
لینک کوتاه http://www.ssrc.ac.ir/id/33666
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، دانشگاه صنعتی اصفهان در نظر دارد اولین همایش کوه‌نوردی و دره نوردی را  به‌منظور ایجاد بسترهای لازم برای تبادل‌نظر ، آشنایی و معرفی ورزش کوهنوردی و دره نوردی و ارتقاء سطح علمی و فنی رشته دره نوردی و تبادل اطلاعات مابین جامعه علمی ورزش کشور و استفاده هرچه بیشتر از پتانسیل‌های دانشگاهی و ورزشی کشور ، در روزهای 25 الی 27 بهمن‌ماه 1396 در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار نمایند .
محورهای این همایش عبارت‌اند از : منسوجات فنی مورداستفاده در ورزش دره نوردی و کوه‌نوردی، حوادث و ارزیابی خطرات دره نوردی، ژئو مورفولوژی دره‌ها و کوه‌های ایران، مدیریت زیست‌محیطی و پاک‌سازی محیط کوهستان، بررسی ساختار مکانیکی سنگ‌ها جهت ایجاد کارگاه، نقشه‌کشی و گزارش‌نویسی با محوریت دره نوردی در دره‌های ایران ازجمله محورهای این همایش سه‌روزه است.
از دیگر محورهای این همایش می‌توان به استحکام،ساختار مکانیکی،طراحی و انتخاب مواد مهندسی با محوریت تجهیزات مرتبط، بررسی و شناخت بیومکانیکال در ارتباط با ساختارهای حرکتی در ورزش کوهنوردی و دره نوردی،بررسی و شیوع سنجی آسیب‌های اسکلتی،عضلانی و فیزیولوژی موجود در ورزش کوهنوردی و دره نوردی ورزش دره نوردی یا گردشگری ماجراجویانه و همچنین مسابقه مهارت کار با طناب از دیگر محورهای این همایش است.
علاقه‌مندان فرصت دارند تا 17 دی‌ماه چکیده مقالات و گزارش خود را در محورهای ذکرشده ارسال و برای  کسب اطلاعات بیشتر  به وب‌سایت همایش به نشانی:   iut-canyon.iut.ac.ir مراجعه نمایند.