کد خبر : 33622 تاریخ انتشار : 1396/9/22-23:32:34
سیستم آزمایشگاه در کفش رونمایی شد
با حضور وزیر علوم و معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور" سیستم آزمایشگاه در کفش،طراحي و ساخت سيستم فردی طراحي و ساخت سيستم فردی ارزیابي تعادل و راه رفتن ورزشكاران" رونمایی شد.
لینک کوتاه http://www.ssrc.ac.ir/id/33622
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی هم‌زمان با آیین گشایش هجدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن بازار ملی و با حضور دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری از آزمایشگاه در کفش، طراحي و ساخت سيستم فردی ارزیابي تعادل و راه رفتن ورزشكاران در کنار سایر دستاورد پژوهشی و فناوری منتخب مراکز دانشگاهی و پژوهشگاه‌ها، پارک‌های علم و فناوری، مراکز رشد، مؤسسات تحقیقاتی و شرکت‌های دانش‌بنیان رونمایی شد.
دکتر علی شریف نژاد، سرپرست معاونت پژوهشی و تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه و دکتر مهدی عاقلی عضو هیئت‌علمی دانشکده مکانیک دانشگاه تربیت مدرس تهران به‌عنوان مجریان این فناوری هستند، هدف از ساخت این فناوری طراحی و ساخت یک سیستم هوشمند است که توانایی اندازه‌گیری متغیرهای متعدد مرتبط با سینتیک و سینماتیک راه رفتن و همچنین تعادل افراد را دارا است.
این سیستم را می‌توان در داخل کفش افراد قرارداد تا اطلاعات مشخصی را در حین گام برداری به‌صورت تله‌متری و در شرایط واقعی و خارج از محیط آزمایشگاه در اختیار محقق قرار دهد.
همچنین این سیستم برای سالمندان، افراد دیابتی و ورزشکاران کاربرد دارد. با استفاده از این تکنولوژی می‌توان مشکلات تعادلی سالمندان را ارزیابی کرد تا قبل از اینکه دچار آسیب و یا زمین خوردن بشوند نسبت به اصلاح و بهبود آن اقدام نمود. همچنین برای ورزشکارانی که می‌خواهند عملکرد خود را در میادین ورزشی و در حین اجرای یک مسابقه واقعی ارزیابی کنند کاربرد دارد.