کد خبر : 33409 تاریخ انتشار : 1396/8/21-12:8:27
برگزاری اولین دوره بین‌المللی اصول طراحی بازی های حرکتی و ورزش های رشدی کودکان
اولین دوره بین‌المللی اصول طراحی بازی های حرکتی و ورزش های رشدی کودکان از 22 تا 24 آذر 1396 در تهران برگزار می شود.
لینک کوتاه http://www.ssrc.ac.ir/id/33409
 به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، اولین دوره بین المللی اصول طراحی بازی های حرکتی و ورزش های رشدی کودکان از 22 تا 24 آذرماه 1396 در تهران برگزار می شود.
 این دوره با هدف افزایش سطح آگاهی مربیان، والدین و فعالان حوزه بازی های کودکان توسط پژوهشگاه علوم ورزشی و با همکاری و مشارکت انجمن بین المللی بازی (IPA)، معاونت امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور، انجمن بازی ها و ورزش کودکان فدراسیون ورزش های همگانی، معاونت تربیت بدنی و تندرستی وزارت آموزش و پرورش، المپیک ویژه ایران و دیگر بخش های فعال در این حوزه برگزار خواهد شد.
 ارائه مطالب با حضور مدرسان برجسته داخلی و خارجی در دو بخش نظری زیربنایی و عملی خواهد بود وبه شرکت کنندگان این دوره گواهی نامه مورد تایید سازمان های شرکت کننده اعطاء خواهد شد ودر انتهای دوره، شرکت کنندگان از سالن های بازی و ورزش کودکان در تهران نیز بازدید خواهند نمود.
علاقه مندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با دبیر خانه همایش واقع در پژوهشگاه علوم ورزشی به شماره 88747884- 021 داخلی  411 تماس و برای  شرکت در این دوره به سایت www.irankidsplay.ir مراجعه نمایند