کد خبر : 33357 تاریخ انتشار : 1396/8/6-10:53:24
برگزاری اولین فستیوال نوآوری های صنعت تجهیزات ورزشی و توانبخشی
اولین فستیوال نوآوری های صنعت تجهیزات ورزشی و توانبخشی 9 آبان ماه سال جاری در تهران برگزار می شود
لینک کوتاه http://www.ssrc.ac.ir/id/33357
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، اولین فستیوال نوآوری‌های صنعت تجهیزات ورزشی و توانبخشی با شعاربستری برای تجاری‌سازی و فرصتی برای سرمایه‌گذاری"  توسط پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی در تاریخ  سه شنبه9 آبان 1396 برگزار خواهد شد.
در این فستیوال که با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مرکز فن بازار ملی ایران و شرکت شبکه خدمات فناوری بومرنگ برگزار خواهد شد، از میان 170 اختراع ارسالی و طی سه مرحله داوری تخصصی 54 طرح جهت چاپ در کتاب فستیوال و 8 طرح برتر جهت ارائه سخنرانی برگزیده شده اند.
این فستیوال با حضور مقامات وزارت علوم،تحقیقات و فناوری، وزارت ورزش و جوانان، معاونت علمی ریاست جمهوری، اتحادیه تولیدکنندگان لوازم ورزشی ایران، سرمایه گذاران بخش خصوصی صنعت ورزش و توانبخشی، نمایندگان مراکز رشد واحدهای فناور دانشگاه ها و اعضای هیات علمی دانشگاه های کشور، برگزار خواهد شد.
فستیوال نوآوری‌های صنعت تجهیزات ورزشی و توانبخشی این امکان را برای سرمایه گذاران و صنعتگران فراهم خواهد نمود تا با حضور در این رویداد، فرصت های سرمایه گذاری را از نزدیک بررسی و با صاحبان نوآوری ها گفتگو و تعامل کنند.
  شایان ذکر است این رویداد روز سه‌شنبه 9 آبان ماه از ساعت 30/8 صبح در دو بخش ارائه شفاهی و بخش جانبی و نمایشگاهی، در محل اتاق بازرگانی ایران به نشانی تهران- خیابان طالقانی – نبش خیابان موسوی (فرصت) اتاق بازرگانی ایران طبقه دهم برگزار خواهد شد وحضور تمام علاقه مندان در این فستیوال آزاد است.