کد خبر : 33372 تاریخ انتشار : 1396/8/14-11:59:6
تغییر زمان برگزاری همایش ملی ورزش و بیماری‌ها
زمان برگزاری همایش ملی ورزش و بیماری‌ها به‌روزهای 9 و 10 آذرماه تغییر یافت
لینک کوتاه http://www.ssrc.ac.ir/id/33372
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، بر اساس اطلاع دبیرخانه این همایش، بنا بر درخواست‌های صورت گرفته و آخرین تصمیم‌گیری‌های شورای سیاست‌گذاری همایش تاریخ برگزاری این رویداد ملی که قرار بود در روزهای 8 و 9 آذر برگزار شود  به ‌روزهای 9 و 10 آذرماه 96 تغییر یافت
شایان‌ذکر است سومین همایش ملی ورزش و بیماری‌ها " باهدف تبادل آخرین دستاوردهای بنیادی، توسعه‌ای و کاربردی، در حوزه ورزش و بیماری‌ها در محورهای ورزش و سرطان، ورزش و اختلالات متابولیک، ورزش و اختلالات عصبی – عضلانی، ورزش و بیماری‌های ایمونولوژیکی، ورزش و بیماری‌های قلب و عروق و ورزش و اختلالات رفتاری و روان‌شناختی توسط پژوهشگاه علوم ورزشی و با همکاری پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه تهران باهدف تبادل آخرین دستاوردهای بنیادی، توسعه‌ای و کاربردی، در حوزه ورزش و بیماری‌ها و در راستای تأمین نیازهای جامعه و آگاهی بخشی به عموم مردم در جزیره کیش برگزار خواهد شد.
علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سامانه همایش به نشانی: nced1396.ut.ac.ir مراجعه نمایند.