کد خبر : 33742 تاریخ انتشار : 1396/12/15-10:6:21
دومین دوره بین‌المللی اصول طراحی بازی‌های حرکتی و ورزش‌های متناسب رشدی کودکان به کار خود پایان داد.
دومین دوره بین‌المللی اصول طراحی بازی‌های حرکتی و ورزش‌های متناسب رشدی کودکان پس از سه روز آموزش به کار خود پایان داد.
لینک کوتاه http://www.ssrc.ac.ir/id/33742
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، این دوره آموزشی باهدف دانش‌افزایی مربیان و علاقه‌مندان به حوزه فعالیت بدنی، بازی و ورزش کودکان زیر سنین پیش‌دبستانی که توسط پژوهشگاه علوم ورزشی وزارت علوم، انجمن بین‌المللی بازی و مشارکت فعالانه انجمن بازی‌ها و ورزش کودکان فدراسیون ورزش‌های همگانی، سازمان بهزیستی کشور و دیگر نهادهای مرتبط از 9 تا 11 اسفند در تهران برگزار شد.

در روز اول این دوره که در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد در آیین گشایش پس از پخش کلام‌الله مجید و سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، پیام تصویری رئیس انجمن بین‌المللی بازی برای دوره پخش شد. سپس دکتر امین غلامی، مدیر دوره در خصوص کلیات و برنامه‌های دوره توضیحاتی ارائه داد. سپس گروهی از کودکان باستانی‌کار زیر 9 سال به اجرا و معرفی حرکات ورزشی و مهارتی این ورزش پرداختند که موردتوجه حاضرین قرار گرفت. علاقه‌مندانی از کشورهای سوریه، عراق و افغانستان نیز در این دوره شرکت داشتند.
در ادامه، سخنرانی دومنیک چیکوئت، رئیس آکادمی مهارت‌های حرکتی سوئیس در خصوص اصول طراحی برنامه‌های بازی حرکتی کودکان در سویس انجام شد.
همچنین کارگاه اصول اساسی طراحی تمرینات بازی و ورزش کودکان، توسط دکتر صالح رفیعی، بازی‌های اصلاحی توسط دکتر حامد عباسی،کارگاه اصول اساسی طراحی تمرینات بازی و ورزش کودکان،توسط دکترفرهاد قدیری، و کارگاه تمرینات بازی و ورزش کودکان خاص توسط دکتر علی کاشی ارائه شد.

دومین روز برگزاری این دوره باکلاس‌های عملی در دو نوبت صبح و بعدازظهر با حضور گروهی از کودک 3 تا 5 ساله دنبال و آموزش تمرینات بازی و ورزش کودکان 3 تا 8 سال توسط دومنیک چیکوئت، آموزش بازی‌های گروهی ویژه و خلاقانه با ابزارهای ساده برای کودکان 3 تا 6 سال توسط محسن محمدی پناه،بازی و خلاقیت توسط مهرداد نظام آبادی و آموزش شیوه برگزاری فستیوال‌های بازی‌های حرکتی موضوعی توسط دکتر امین غلامی ارائه شد.
 و در روز سوم شرکت‌کنندگان ابتدا از دو مرکز معتبر فعال در حوزه بازی و ورزش کودکان در تهران بازدید کردند و درنهایت مراسم اهدای گواهینامه و جمع‌بندی دوره انجام شد. در انتهای جشنواره بازی‌های مینی المپیک برای 50 کودک برگزار شد که در آن کودکان در ایستگاه‌های مختلف بازی زیر نظر مربی فعالیت می‌کردند و در خاتمه به‌تمامی آن‌ها لوح یادبود و مدال طلایی‌رنگ اهدا شد. گفتنی است سومین دوره در اردیبهشت 97 در تهران برگزار خواهد شد.