کد خبر : 33663 تاریخ انتشار : 1396/10/10-11:14:36
دومین همایش ملی کاربرد علوم ورزشی در سلامت برگزار می‌شود
دومین همایش ملی کاربرد علوم ورزشی در سلامت 9 و 10 اسفندماه سال جاری در شیراز برگزار می‌شود
لینک کوتاه http://www.ssrc.ac.ir/id/33663
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، دومین همایش ملی کاربرد علوم ورزشی در سلامت توسط بخش علوم ورزشی دانشگاه شیرازو با همکاری پژوهشگاه علوم ورزشی با محورهای: سلامت شهروندی، خانواده و ورزش همگانی، رفتار حرکتی و روان‌شناسی ورزشی، فیزیولوژی و تغذیه ورزشی، آسیب‌شناسی ورزشی، بیومکانیک ورزشی و مدیریت ورزشی در تاریخ 9 و 10 اسفندماه 96 در دانشگاه شیراز برگزار خواهد شد.
بخش علوم ورزشی دانشگاه شیراز در تلاش است با توجه به گسترش روزافزون مفاهیم نوین در علوم ورزشی به‌ویژه در حوزه سلامت و از طرف دیگر با توجه به شیوع بیماری‌های مختلف ناشی از بی‌تحرکی که در اثر یک زندگی مدرنیزه شده، رخ می‌دهد جامعه را به سمت ارتقا سلامت هدایت کند.
علاقه‌مندان فرصت دارند تا 30 دی ماه چکیده مقالات خود را در محورهای ذکر شده ارسال و برای  کسب اطلاعات بیشتر  به وب‌سایت همایش به نشانی: sportconf.shirazu.ac.ir مراجعه نمایند.