کد خبر : 33362 تاریخ انتشار : 1396/8/10-8:24:2
فستیوال نوآوری های صنعت تجهیزات ورزشی و توانبخشی برگزار شد
فستیوال نوآوری های صنعت تجهیزات ورزشی با هدف تجاری سازی دستاوردها در این زمینه سه شنبه نهم آبان ماه برگزار شد.
لینک کوتاه http://www.ssrc.ac.ir/id/33362
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، اولین فستیوال نوآوری‌های صنعت تجهیزات ورزشی و توانبخشی با شعار «بستری برای تجاری‌سازی و فرصتی برای سرمایه‌گذاری» توسط معاونت فناوری پژوهشگاه علوم ورزشی و با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مرکز فن بازار ملی ایران و شرکت شبکه خدمات فناوری بومرنگ روز سه شنبه 9 آبان ماه با حضور دکتررضا قراخانلو به همران معاونان ایشان، دکتر علیرضا دلیری معاون توسعه و مدیرت منابع معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مهندس اکبر قنبرپور، رئیس مرکز فن بازار ملی ایران و جمعی از ایده پردازان و سرمایه گذاران این حوزه در اتاق بازرگانی ایران برگزار شد.
در این فستیوال از میان 170 اختراع ارسالی طی سه مرحله داوری تخصصی 53 طرح جهت چاپ در کتاب فستیوال و 8 طرح برتر جهت ارائه سخنرانی به شرح زیر برگزیده شدند...
1 - ربات پرتابگر تمام اتوماتیک شاتل های بدمینتون اشکان امیرخانی
2- دستگاه رباتیک توانبخشی لوکوایران برای اندام تحتانی، شرکت دانش بنیان مبین طرح دانش گستر
3- دستگاه بدنسازی ایزوکنتیک، حمید رمضانی
4- صندلی هشدار و حفظ راستای ستون مهره ها با امکان انجام ماساژ و انواع حرکات ورزشی، امیرحسین روشن فکر
5- آبیمن، حسین جهان بخش
6- طراحی قلم هوشمند تشخیص اختلالات اسکلتی عضلانی بدنی با استفاده از امواج مادون قرمز، دکتر محمد یوسفی، دکتر الهه سعادتی فرد
7- آسانرو وسیله ای جهت راه رفتن معلولین، علی شیاسی
8- دوچرخه تردمیلی صبا، محمد هادی بابکی – سید محمد حسین حیدری
فستیوال نوآوری‌های صنعت تجهیزات ورزشی و توانبخشی فرصت مناسبی ایجاد کرد تا سرمایه گذاران و صنعتگران بتوانند از نزدیک با صاحبان نوآوری ها گفتگو و تعامل کنند.