کد خبر : 33812 تاریخ انتشار : 1397/2/20-8:46:52
قابل‌توجه علاقه‌مندان به راه‌اندازی کسب‌وکارهای نوآورانه ورزشی
مرکز ملی نوآوری فناوری‌های ورزشی ایران برای اولین بار در کشور با همکاری مرکز جهانی نوآورهای ورزشی مایکروسافت اقدام به برگزاری سمینار تخصصی با عنوان" اکوسیستم استارت آپ های نوآورانه ورزشی" کرده است.
لینک کوتاه http://www.ssrc.ac.ir/id/33812
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، سمینار تخصصی با عنوان" اکوسیستم استارت آپ های نوآورانه ورزشی" با سخنرانی ساموئل پرز، مدیر تجاری‌سازی و توسعه بازار مرکز جهانی نوآوری ورزشی مایکروسافت برگزار خواهد شد، سمینار تخصصی مذکور به‌منظور آشنایی با فرایندهای ورود به کسب‌وکارهای نوآورانه ورزشی، نحوه شکل‌گیری و جایگاه استارت آپ های ورزشی در صنعت ورزش می‌باشد.
از تمام مخترعان، صاحبان ایده، دانشجویان و اساتید علاقه‌مند دعوت می‌شود در این سمینار تخصصی که به‌طور رایگان در روز نخست یازدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی و دقیقا بعد از مراسم افتتاحیه همایش برگزار می‌گردد، شرکت نمایند.

زمان سمینار: ساعت 15:30 روز شنبه 22 اردیبهشت 1397
مکان سمینار: دانشگاه تربیت مدرس تهران- سالن شهید چمران