کد خبر : 32879 تاریخ انتشار : 1396/2/8-21:17:27
مراسم اختتامیه دهمین همایش بین المللی علوم ورزشی
مراسم اختتامیه دهمین همایش بین المللی علوم ورزشی روز پنج شنبه 7 اردیبهشت ماه برگزار شد
لینک کوتاه http://www.ssrc.ac.ir/id/32879
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی آیین اختتامیه"دهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی"  در جمع  پژوهشگران،دانشجویان، صاحب‌نظران علوم ورزشی و اساتید برجسته داخلی و 8 نفر از اساتید به‌ نام علوم ورزشی خارجی از اروپا و آسیا روز پنج‌شنبه 7 اردیبهشت‌ماه ماه  برگزار شد.
درابتدای  این مراسم دکتر محمدرضا کردی  معاون علمی همایش، برگزاری این همایش را فرصتی گرانبها دانست و افزود: فارغ التحصیلان و دانش آموختگان علوم ورزشی می توانند تجارب ارزشمند خود را برای بهره برداری به اشتراک بگذارند. و نشست ها و جلساتی که طی دو روز برگزاری همایش انجام شد می تواند فاصله بین مراکز علمی- پژوهشی کشور و مراکز اجرایی ورزش کشور را کمتر کند. وی نشست های مختلف مراکز اجرایی کشور و حضور موثر وزیر ورزش و جوانان  در این همایش را نمونه بارز این موفقیت دانست. در ادامه این مراسم از ارائه دهندگان مقالات برتر قدردانی شد.
مقاله های برتر بخش سخنرانی،"
فاطمه احمدی" در گرایش مدیریت ،اقتصاد و گردشگری"دکتر نصرت الله هدایت پور " در گرایش بیومکانیک و مهندسی ورزش،" دکتر حامد عباسی " در گرایش آسیب شناسی و حرکات اصلاحی،"فرهاد قدیری" در گرایش رفتار حرکتی و روانشناسی،" دکترکریم آزالی علمداری" در گرایش فیزیولوژی وتغذیه ورزشی و "احیا عابدی" در گرایش جامعه شناسی ورزشی.
همچنین در قسمت ارایه دهندگان پوستر،" نگین روفه گری نژاد" در گرایش مدیریت ،اقتصاد و گردشگری "فاطمه سالاری اسکر" در گرایش بیومکانیک و مهندسی ورزش،"مسعود صبیانی" در گرایش آسیب شناسی و حرکات اصلاحی،"معصومه رسولی" در گرایش رفتار حرکتی و روانشناسی،"مهناز حاج غنی" در گرایش فیزیولوژی وتغذیه ورزشی و "مرجان امیری مقدم" در گرایش جامعه شناسی دیگر نفرات برتر بخش پوستر معرفی و مورد تجلیل قرار گرفتند.