کد خبر : 33169 تاریخ انتشار : 1396/6/6-16:29:25
پنجمین دوره پیشرفته مربی بدنساز توسط پژوهشگاه علوم ورزشی آغاز شد
پنجمین دوره پیشرفته مربی بدنسازتوسط پژوهشگاه علوم ورزشی و با همکاری وزارت ورزش و جوانان آغاز به کار کرد
لینک کوتاه http://www.ssrc.ac.ir/id/33169
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، پنجمین دوره پیشرفته مربى بدن‌ساز ویژه‌ مربیان حرفه‌ای و نیمه‌حرفه‌ای در تمام رشته‌های ورزشی در سطوح ملی و باشگاهی توسط پژوهشگاه علوم ورزشی و با همکاری وزارت ورزش و جوانان 4 شهریورماه در تهران برگزار شد.
در این دوره هفت‌روزه که در حال برگزاری است  تا 10 شهریور ادامه خواهد داشت جدیدترین روش‌های علم تمرین و آخرین یافته‌های علمی در زمینه بدن‌سازی به‌صورت تئوری و عملی به مربیان حرفه‌ای و نیمه‌حرفه‌ای ارائه خواهد شد.
همچنین مربیان مباحثى شامل ریکاوری، اصول تمرین، روش‌های نوین تمرین، تحلیل نیازهای تمرین، طراحی تمرینات قدرتی، تعیین میزان بار تمرین، طراحی تمرینات استقامتی، زمان‌بندی تمرینات سالیانه، ارزیابی سطح آمادگی ورزشکار، طراحی تمرینات سرعتی و چابکی، تمرینات کششی و انعطاف‌پذیری، روش‌های گرم کردن و سرد کردن و طراحی تمرینات پلیومتریک را فرامی‌گیرند. در پایان دوره، به شرکت‌کنندگان مدرک معتبر اعطاء خواهد شد.
در این دوره از آموزش‌ها استادانی همچون دکتر حمید آقا علی نژاد معاون فرهنگی و اجتماعی پژوهشگاه و مدرس بین‌المللی و مربی بدنساز تیم ملی جودو ایران و عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس، دکتر حمید رجبی مدرس بین‌المللی و عضو هیات علمی دانشگاه خوارزمی، دکتر مرتضی بهرامی نژاد مدرس بین‌المللی و مربی تیم‌های ملی و باشگاهی و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد، دکتر محمد فشی مدرس بین‌المللی و مربی بدنسازو عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی ،علیرضا ربانی مدرس بین‌المللی و مربی بدنسازسابق تیم فوتبال سپاهان و مربی مورد تائید  NSCA آمریکا و دکتر هادی قاسمی مربی بدنسازتیم ملی والیبال امید  کار آموزش مربیان را بر عهده‌دارند.