کد خبر : 2658 تاریخ انتشار : 1394/2/12-12:41:44
آغاز ثبت نام دو دوره آموزشی "تربیت مربی ورزش در افراد با کم توانی ذهنی" و "مربی ورزش ویژه سالمندان"
پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی و سازمان بهزیستی کشور در طرح اقدام مشترک در اولین گام همکاری به برگزاری دو دوره آموزشی میان مدت "توانبخشی ورزشی در افراد دارای کم توانی ذهنی" و "مربی ورزش ویژه سالمندان" می پردازند.
لینک کوتاه http://www.ssrc.ac.ir/id/2658
پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی به عنوان مرجع علمی ورزش کشور برنامه های بلند مدت و ملی برای توسعه فعالیت بدنی و ورزش در افراد کم توان جامعه را در دستور کار خود قرار داده و پس از برگزاری چندین جلسه در کارگروه توانبخشی ورزشی در افراد کم توان ذهنی که نمایندگان سازمان بهزیستی کشور (معاون توانبخشی)، آموزش و پرورش استثنائی کشور (رئیس سازمان)، المپیک ویژه ایران (رئیس المپیک ویژه ایران) و پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی (رئیس، معاون پژوهشی و مدیر آموزش های تخصصی) در آن حضور دارند، برنامه ریزی لازم برای تربیت نیروی انسانی کارآمد و فراهم نمودن زمینه فعالیت این افراد در مراکز هدف را در دستور کار قرار داده اند.
در نشست اقدام مشترک سازمان بهزیستی کشور، سازمان آموزش و پرورش استثنائی کشور و پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری که در سازمان بهزیستی- سالن شهید فیاض بخش در تاریخ  4/12/1394 برگزار شد 68 نفر به نمایندگی از سه سازمان حضور داشته و در زمینه همکاری مشترک سه وزارت خانه به بحث و تبادل نظر پرداخته و مقدمات لازم برای برگزاری این دوره ها را در سطح ملی بررسی نمودند.
در همین راستا به عنوان اولین گام اقدام مشترک دو سازمان برگزاری دو دوره آموزشی میان مدت "تربیت مربی ورزش در افراد با کم توانی ذهنی" و "مربی ورزش ویژه سالمندان" اجرا می شود.
کلیه فارغ التحصیلان دوره کارشناسی و دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی در رشته علوم ورزشی و سایر رشته های مرتبط با حوزه سالمندی و کم توانی ذهنی می توانند در دوره های میان مدت آموزش های مهارتی که با هدف افزایش خدمت رسانی فارغ التحصیلان دانشگاهی به آحاد مختلف برگزار می شود، شرکت نمایند. شرکت کنندگان در این دوره ها این دانش را کسب می نمایند تا به عنوان مربی ورزش ویژه سالمندان و افراد دارای کم توانی ذهنی در مراکز توانبخشی و مراکز ورزشی به این افراد تمرینات تخصصی مرتبط با نوع اختلال را تجویز نمایند.
این دوره ها در تهران و پنج  منطقه جغرافیایی مختلف کشور (مشهد، تبریز، اراک، اصفهان و رشت) برگزار می شود تا کلیه علاقمندان به شرکت در این دوره ها بتوانند با سهولت بیشتری در این دوره ها حضور یابند. طول مدت برگزاری هر دوره بین 60-90 ساعت، به صورت تئوری و عملی و عمدتا در محل معتبرترین دانشگاه های دولتی کشور خواهد بود.
 اولین دوره برگزاری این کلاس های آموزشی برای دوره "مربی ورزش ویژه سالمندان" در تاریخ 19 الی 25 تیر ماه و برای دوره "تربیت مربی  ورزش در افراد با کم توانی ذهنی" از تاریخ 2 تا 8 مرداد سال 1395 خواهد بود.
شرکت کلیه افراد دارای حداقل مدرک کارشناسی در رشته های علوم ورزشی و سایر رشته های مرتبط (توانبخشی، روانشناسی، فیزیوتراپی، کاردرمانی و .... که دارای یک سال سابقه فعالیت ورزشی باشند) در این دوره ها امکان پذیر است.
علاقه مندان برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر از این دوره ها می توانند به سایت پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی با نشانی www.ssrc.ac.ir  (و سامانه کارگاه های آموزشی workshop.ssrc.ac.ir پژوهشگاه در بخش دوره های تربیت بدنی ویژه با همکاری سازمان بهزیستی کشور) مراجعه و یا با شماره  02188747793 داخلی 419  تماس حاصل نمایند.