شرکت برای عموم، آزاد و رایگان

برگزاری نشست تخصصی فدراسیون ورزش‌های آبی در چهاردهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی

نشست تخصصی «فدراسیون ورزش‌های آبی جمهوری اسلامی ایران» در چهاردهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی در اسفند سال جاری برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، نشست تخصصی «تدوین استراتژی فدراسیون ورزش‌های آبی برای توسعه همگانی و قهرمانی شنا» در بخش نشست‌های تخصصی چهاردهمین بین‌المللی علوم ورزشی در اسفند سال جاری برگزار خواهد شد.

اسامی مدیر و سخنرانان این نشست به شرح ذیل می‌باشند:

• دکتر علی خورجهانی «سرپرست کمیته پژوهش فدراسیون ورزش‌های آبی»/ مدیر نشست
  • دکتر سارا کشکر «دانشیار مدیریت ورزشی دانشگاه علامه طباطبائی تهران»
  • دکتر رسول نظری «دانشیار مدیریت ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان»
  • ایمان رحیمی «مسئول کمیته همگانی فدراسیون ورزش‌های آبی»

گفتنی است، همایش چهاردهم با حضور جمعی از پیشکسوتان، پژوهشگران، استادان و صاحب‌نظران داخلی و بین‌المللی توسط «پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» و با مشارکت «دانشگاه علامه طباطبائی» در تاریخ ۱۶ و ۱۷ اسفند ماه ۱۴۰۲ (به صورت حضوری) در تهران برگزار خواهد شد.

همچنین، امکان شرکت در کلیه پنل‌ها و نشست‌های همایش برای عموم افراد، آزاد و رایگان می‌باشد و صرفا در صورت تمایل به دریافت گواهی به عنوان «شرکت‌کننده آزاد» نیاز به ثبت‌نام و پرداخت هزینه می‌باشد. علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر به سایت همایش به نشانی: 14thcong.ssrc.ac.ir مراجعه و در موارد ضروری با دبیرخانه همایش با شماره تلفن ۸۸۵۲۹۱۲۱-۰۲۱ تماس حاصل نمایند.

شایان ذکر است، اخبار تکمیلی در خصوص زمان دقیق برگزاری پنل‌ها، نشست‌ها و سایر برنامه‌های همایش به زودی اطلاع‌رسانی خواهد شد.