برگزاری کارگاه‌های آموزشی چهاردهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی

۱۱ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۵:۰۷ کد : ۲۱۷۸ معاونت فرهنگی و اجتماعی اخبار و رویدادها
کارگاه‌های آموزشی چهاردهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی در تاریخ ۱۷ اسفند ماه ۱۴۰۲ به صورت حضوری برگزار خواهد شد.
برگزاری کارگاه‌های آموزشی چهاردهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، کارگاه‌های آموزشی چهاردهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی در روز پنج‌شنبه مورخ ۱۷ اسفند ماه ۱۴۰۲ در محل دانشگاه علامه طباطبائی برگزار خواهد شد. عناوین، مدرسان و زمان برگزاری هریک از کارگاه‌ها به شرح ذیل است:

کارگاه بازاریابی ورزشی
مدرس: دکتر دویانگ پیون «استاد دانشگاه لافبرو انگلستان»
زمان برگزاری: ۱۷ اسفند ماه ۱۴۰۲/ ساعت: ۰۸:۰۰ الی ۱۰:۰۰
لینک ثبت‌نام: ssrc.ac.ir/farhangi/fa/form/142

کارگاه آشنایی عملی با مفهوم داستان برند (Story Brand)
مدرس: دکتر رضا شجیع «عضو هیأت علمی دانشگاه پیام نور»
زمان برگزاری: ۱۷ اسفند ماه ۱۴۰۲/ ساعت: ۱۰:۳۰ الی ۱۲:۳۰
لینک ثبت‌نام: ssrc.ac.ir/farhangi/fa/form/139

کارگاه برنامه‌نویسی مهارت‌های روان‌شناختی
مدرس: دکتر مهدی محمدی‌نژاد «عضو هیأت علمی دانشگاه فردوسی مشهد»
زمان برگزاری: ۱۷ اسفند ماه ۱۴۰۲/ ساعت: ۱۳:۳۰ الی ۱۵:۳۰
لینک ثبت‌نام: ssrc.ac.ir/farhangi/fa/form/140

کارگاه آسیب‌های ورزشی (پارگی رباط‌های شانه و زانو)
مدرس: دکتر حسین حاجی‌تقی «جراح و متخصص ارتوپدی، فوق تخصص جراحی زانو (تعویض مفصل)، آسیب‌های ورزشی شانه و زانو (آرتروسکوپی) و عضو انجمن جراحان اروپا و آمریکا»
زمان برگزاری: ۱۷ اسفند ماه ۱۴۰۲/ ساعت: ۱۶:۰۰ الی ۱۸:۰۰
لینک ثبت‌نام: ssrc.ac.ir/farhangi/fa/form/141

لازم به ذکر است، هزینه شرکت در هریک کارگاه‌ها به مبلغ ۳۰۰,۰۰۰ تومان می‌باشد. همچنین به کلیه حاضران، گواهی شرکت معتبر اعطا خواهد شد.

مکان برگزاری کارگاه‌های آموزشی: تهران، دهکده المپیک، میدان دهکده، پردیس مرکزی دانشگاه علامه طباطبائی، دانشکده حقوق، تالار صلح

گفتنی است، همایش چهاردهم با حضور جمعی از پیشکسوتان، پژوهشگران، استادان و صاحب‌نظران داخلی و بین‌المللی توسط «پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» و با مشارکت «دانشگاه علامه طباطبائی» در تاریخ ۱۶ و ۱۷ اسفند ماه برگزار خواهد شد. همچنین، امکان شرکت در کلیه پنل‌ها و نشست‌های همایش برای عموم افراد، آزاد و رایگان می‌باشد. علاقه‌مندان می‌توانند جهت اطلاع از برنامه زمان‌بندی دقیق پنل‌ها، نشست‌ها و غیره به سایت همایش به نشانی: 14thcong.ssrc.ac.ir مراجعه نمایند.