شرکت برای عموم، آزاد و رایگان

برگزاری نشست تخصصی کمیسیون صلح و ورزش کمیته ملی المپیک در چهاردهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی

نشست تخصصی «کمیسیون صلح و ورزش کمیته ملی المپیک جمهوری اسلامی ایران» در چهاردهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی در اسفند سال جاری برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، نشست تخصصی کمیسیون صلح و ورزش کمیته ملی المپیک با عنوان: «ظرفیت‌های ورزش در توسعه صلح»، با سخنرانی دکتر حمید قاسمی «رئیس کمیسیون و عضو هیأت علمی دانشگاه پیام نور» و با حضور اعضای کمیسیون در روز پنج‌شنبه ۱۷ اسفند ماه ۱۴۰۲ از ساعت ۱۰:۳۰ الی ۱۲:۳۰ در محل دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی تهران برگزار می‌شود.

اسامی دیگر حاضران در این نشست به شرح ذیل می‌باشد:

• دکتر سارا کشکر
  • دکتر مهدی شریعتی
  • دکتر علی نوروزی
  • دکتر شاهین سلطان‌پور
  • دکتر آذین کیانی
  • سید محمدکاظم موسوی
  • دکتر لیلا ایزدپرست
  • مهسا جاور

گفتنی است، همایش چهاردهم با حضور جمعی از پیشکسوتان، پژوهشگران، استادان و صاحب‌نظران داخلی و بین‌المللی توسط «پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» و با مشارکت «دانشگاه علامه طباطبائی» در تاریخ ۱۶ و ۱۷ اسفند ماه ۱۴۰۲ (به صورت حضوری) در تهران برگزار خواهد شد.

همچنین، امکان شرکت در کلیه پنل‌ها و نشست‌های همایش برای عموم افراد، آزاد و رایگان می‌باشد و صرفا در صورت تمایل به دریافت گواهی به عنوان «شرکت‌کننده آزاد» نیاز به ثبت‌نام و پرداخت هزینه می‌باشد.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت‌نام و اطلاع از برنامه زمان‌بندی دقیق پنل‌ها، نشست‌ها و غیره به سایت همایش به نشانی: 14thcong.ssrc.ac.ir مراجعه و در موارد ضروری با دبیرخانه همایش با شماره تلفن ۸۸۵۲۹۱۲۱-۰۲۱ تماس حاصل نمایند.

مکان برگزاری: تهران، دهکده المپیک، میدان دهکده، پردیس مرکزی دانشگاه علامه طباطبائی