چهاردهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی برگزار شد

چهاردهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی با شعار " انسان سالم،انسان متعالی"با ارائه به روز ترین مطالب علمی- پژوهشی در حوزه ورزش پس از دو روز فعالیت به کار خود پایان داد.
چهاردهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، آیین اختتامیه چهاردهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی با حضور دکتر زهرا سلمان «رئیس پژوهشگاه و اعضای شورای سیاستگذاری همایش در جمع زیادی از پیشکسوتان، پژوهشگران، اعضای هیأت علمی،معاونان، مدیران و کارمندان پژوهشگاه، دانشجویان و ... عصر امروز پنج‌شنبه 17 اسفند ماه 1402 توسط پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

در ابتدای مراسم، دکتر زهرا سلمان «رئیس پژوهشگاه و رئیس همایش» با ارائه سخنانی اظهار کرد: تلاش شد در این رویداد بزرگ با حضور حداکثری چهره‌های برجسته جامعه دانشگاهی و ورزشی کشور و همچنین استادان مطرح بین‌المللی، ارائه‌دهنده مطالب به روز علمی در پنل‌ها، نشست‌های تخصصی، کارگاه‌های آموزشی و ... باشیم و خرسندم اعلام کنم که همچون دوره‌های گذشته با ارائه مقالات متعدد در شاخه‌های مختلف علوم ورزشی با استقبال بالایی مواجه شدیم.

وی گفت: صمیمانه قدردان حضور تک تک حاضران به ویژه دانشجویان و استادان دانشگاه‌های داخلی و بین‌المللی، مسئولان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت ورزش و جوانان، فدراسیون‌ها و سازمان‌های ورزشی و ... هستم. وی افزود: از دکتر عبداله معتمدی «رئیس دانشگاه علامه طباطبائی»، همکاران ایشان در کلیه واحدها و مسئولان دانشکده تربیت‌بدنی و علوم ورزشی که در چند ماه اخیر جهت برگزاری این رویداد، همکاری بسیار خوبی با پژوهشگاه داشتند، تقدیر و تشکر می‌نمایم. وی همچنین از زحمات نیروهای فعال و پرشور کمیته داوطلبی تشکر کرد.

در ادامه مراسم، دکتر صالح رفیعی «دبیر علمی همایش» به ارائه گزارشی از این رویداد پرداخت و افزود: تعداد 872 مقاله به دبیر خانه این همایش ارسال شد که از این تعداد 116 مقاله به صورت سخنرانی و 748 مقاله به صورت پوستر ارائه شد و به ترتیب بیشترین مقالات ارسالی در محورهای: فعالیت بدنی و تندرستی (25 سخنرانی و 235 پوستر)، مدیریت و سیاست‌گذاری در ورزش (16 سخنرانی و 162 پوستر)، آسیب‌‌شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی (14 سخنرانی و 124 پوستر)، جنبه‌های رفتاری فعالیت بدنی و تمرین (23 سخنرانی و 72 پوستر)، جامعه‌شناسی و روان‌شناسی ورزشی (13 سخنرانی و 43 پوستر)، بازاریابی و تجاری‌سازی در ورزش (6 سخنرانی و 41 پوستر)، ارتقای عملکرد در ورزش قهرمانی (6 سخنرانی و 34 پوستر)، بیومکانیک ورزشی (10 سخنرانی و 24 پوستر) و استارت‌آپ‌ها و فناوری‌های ورزشی (3 سخنرانی و 5 پوستر) حاصل چهاردهمین همایش بین المللی و علوم ورزشی بود.

وی افزود یکی از افتخارات این رویداد، مشارکت چشم‌گیر استادان برجسته در بخش ارسال مقالات بود که از مجموع مقالات پذیرفته شده: 367 نفر دکتری تخصصی، 138 نفر دانشجوی دکتری، 351 نفر دانشجو/ فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد و 7 نفر دانشجوی کارشناسی می‌باشند. همچنین از جمع استادان: 13 نفر استاد تمام (پروفسور)، 42 نفر دانشیار، 225 نفر استادیار و 88 نفر دکتری تخصصی می‌باشد.

دکتر رفیعی ادامه داد: 77 نفر از استادان مطرح دانشگاه‌های سراسر کشور به عنوان اعضای هیأت رئیسه پنل‌ها با ما همکاری داشتند و در بخش سخنرانان این همایش نیز، 34 سخنران کلیدی در پنل‌های مختلف به ارائه سخنرانی پرداختند. وی گفت: همچنین 250 عضو هیأت علمی با مدیریت: دکتر مرتضی طیبی، دکتر مصطفی افشاری، دکتر فریبا محمدی، دکتر علی کاشی، دکتر مهدی محمدی‌نژاد، دکتر مهدی رسولی، دکتر محسن اسمعیلی، دکتر حامد عباسی، دکتر مجتبی عشرستاقی و دکتر علی شریف‌نژاد در بخش کمیته علمی همایش، مشغول به فعالیت بودند.

در بخش پایانی این مراسم از برگزیدکان در بخش‌های: مقالات سخنرانی و پوستر و پژوهشگر برتر جوان (ویژه پژوهشگران زیر 35 سال) تجلیل و قدردانی شد که اسامی نفرات برتر به شرح ذیل می‌باشد:

• مقالات به صورت سخنرانی: امیرحسین صفارکهنه قوچان، نازنین راسخ، فرزانه ساکی، پریسا معتمدی، علیرضا آقابابا، معرفت سیاهکوهیان، کاظم اسفندیاران نسب، مجتبی عشرستاقی
  • مقالات به صورت پوستر: سارا فرج‌نیا، فرشاد امامی، مریم پیری، سمیه نامدار تجری، احسان شیرمحمدی، سجاد شاکری، علیرضا ظهری، شقایق زیوری، سحر باقریان
  • پژوهشگر برتر جوان: امیرحسین سفر کهنه قوچان، مهدی غفاری و هانیه محمدی
  •  برگزیدگان نخستین مسابقات موت کورت حقوق ورزش و رقابت‌های نظریه برتر کارشناسی امور ورزشی:

مقام اول تیمی

پویا فیروزیان  از دانشگاه فرهنگیان

پژوهشگر برتر: علیرضا حسین پور از دانشگاه گیلان
نظریه برتر کارشناسی در امور ورزشی: دکتر فاطمه عبدوی از دانشگاه تبریز

شایان‌ ذکر است، چهاردهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی، با شعار «انسان سالم، انسان متعالی» و  با 58 برنامه علمی مختلف (پنل‌ها، نشست‌های تخصصی، کارگاه‌های آموزشی و ...)، به مدت 2 روز در تاریخ 16 و 17 اسفند ماه 1402 به صورت حضوری برگزار شد.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت مطالعه مقالات به سایت همایش به نشانی 14thcong.ssrc.ac.ir مراجعه نمایند.