سرپرستان پژوهشکده‌های پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی تعیین شدند

۰۶ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۷:۱۰ کد : ۱۰۵۳ معاونت پژوهشی اخبار و رویدادها
سرپرستان پژوهشکده‌های پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی تعیین شدند

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی، طی احکامی جداگانه از سوی دکتر علی شریف‌نژاد «رئیس پژوهشگاه تربیت بدنی»، دکتر هادی روحانی به عنوان «مسئول پژوهشکده علوم زیستی در ورزش»، دکتر محسن اسمعیلی به عنوان «سرپرست پژوهشکده ورزش و جامعه» و دکتر امین غلامی به عنوان «سرپرست پژوهشکده فناوری‌های ورزشی»، تعیین شدند.

لازم به ذکر است، در سال 1400 با موافقت «شورای گسترش آموزش عالی کشور»، وضعیت «پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» از موافقت اصولی به قطعی تبدیل شد و در ساختار جدید، با 3 پژوهشکده و 9 گروه پژوهشی به شرح زیر، به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

الف: پژوهشکده علوم زیستی در ورزش

1. گروه پژوهشی مطالعات فعالیت بدنی و تندرستی
  2. گروه پژوهشی ارتقای عملکرد در ورزش قهرمانی
  3. گروه پژوهشی طب ورزشی