به صورت رایگان و همراه با ارائه گواهینامه

برگزاری کارگاه‌های آموزشی کاربردی در نمایشگاه بین‌المللی ورزش و تجهیزات ورزشی

در ایام برگزاری بیست و دومین دوره نمایشگاه بین‌المللی ورزش و تجهیزات ورزشی (Sportex ۲۰۲۳)، کارگاه‌های آموزشی رایگان از تاریخ ۶ الی ۸ خرداد ماه ۱۴۰۲ در محل نمایشگاه برگزار می‌شود.
برگزاری کارگاه‌های آموزشی کاربردی در نمایشگاه بین‌المللی ورزش و تجهیزات ورزشی

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی، در ایام برگزاری بیست و دومین دوره نمایشگاه بین‌المللی ورزش و تجهیزات ورزشی در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران، کارگاه‌های آموزشی کاربردی برای بازدیدکنندگان و علاقه‌مندان در سالن شماره 7 نمایشگاه، غرفه 13 برگزار خواهد شد. عناوین کارگاه‌ها، تاریخ برگزاری و اسامی هریک از مدرسان، به شرح ذیل است:

• کارگاه جایگاه‌یابی برند ورزشی در قلب بازار و مشتری: روز شنبه، 6 خرداد ماه، ساعت 10:00 الی 12:00 | مدرس: دکتر مهدی رسولی «عضو هیأت علمی پژوهشگاه»

• کارگاه آشنایی با فرآیندهای ثبت اختراع و دانش‌بنیانی در تجهیزات ورزشی: روز یکشنبه، 7 خرداد ماه، ساعت 10:00 الی 12:00: | مدرس: مهندس امین هوش‌افزا «مسئول امور فناوری و تجاری‌سازی پژوهشگاه»
  • کارگاه ابزارهای نوین مانیتورینگ عملکرد ورزشکاران (به صورت تئوری و عملی): روز دوشنبه، 8 خرداد ماه، ساعت 10:00 الی 12:00: | مدرس: دکتر داوود خضری «عضو هیأت علمی پژوهشگاه» و مهندس علیرضا کاشف «کارشناس تحقیق و توسعه شرکت دانش‌بنیان راهکارهای صنعتی سارنگ (آنیا)»

قابل توجه است، شرکت در تمامی کارگاه‌ها برای عموم افراد، آزاد و رایگان است و به تمامی شرکت‌کنندگان، گواهی حضور معتبر از سوی «پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» و «شرکت نمایشگاهی میلاد نور» مجری برگزاری نمایشگاه، اعطا خواهد شد.

شایان ذکر است، نمایشگاه مذکور از تاریخ 6 لغایت 9 خرداد ماه 1402، از ساعت 08:00 الی 15:00 در محل نمایشگاه‌ بین‌المللی تهران برگزار خواهد شد. پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی نیز همچون سنوات گذشته، جهت ارائه جدیدترین محصولات و خدمات تیم‌های استارت‌آپی و شرکت‌های دانش‌بنیان مورد حمایت خود و ... در این نمایشگاه (سالن شماره 7، غرفه 1)، حضوری فعال خواهد داشت.

کلید واژه ها: پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی نمایشگاه ورزش و تجهیزات ورزشی نمایشگاه ورزش نمایشگاه اسپورتکس sportex 2023 کارگاه آموزشی رایگان برند ورزشی ثبت اختراع مانیتورینگ ورزشکاران