اطلاعیه تجمع دانشگاهیان در محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی

۲۶ مهر ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۹ کد : ۱۹۹۰ سایر اخبار اخبار و رویدادها
کلیه کلاس‌های دانشگاه‌ها در اعتراض به حملات ددمنشانه رژیم اشغالگر صهیونیستی در ساعت ۱۰:۰۰ الی ۱۲:۰۰ امروز چهارشنبه، ۲۶ مهر ۱۴۰۲ تعطیل و تجمع اعتراضی برگزار خواهد شد.
اطلاعیه تجمع دانشگاهیان در محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی و به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، ضمن اعلام همدردی با ملت مظلوم فلسطین، پیروی دستور وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری، امروز چهارشنبه مورخ 26 مهر ماه 1402، از ساعت 10:00 الی 12:00 کلیه کلاس‌های دانشگاه‌ها در اعتراض به حملات ددمنشانه رژیم اشغالگر صهیونیستی تعطیل می‌باشد و در شهر تهران، تجمع اعتراضی دانشگاهیان امروز از ساعت 10:00 الی 12:00 در میدان فلسطین برگزار خواهد شد. در دیگر شهرهای کشور نیز تجمعات جامعه دانشگاهی با مدیریت رؤسای محترم دانشگاه‌ها در داخل دانشگاه‌ها صورت می‌پذیرد.