تمدید مهلت ارسال پروپوزال طرح‌های تحقیقی مشترک پژوهشگاه و اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم

۲۰ آبان ۱۳۹۷ | ۱۰:۵۵ کد : ۲۰ معاونت پژوهشی اخبار و رویدادها
ارسال پروپوزال طرح‌های تحقیقی مشترک پژوهشگاه و اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی ، نظر به اتمام مهلت ارسال پیشنهاده تحقیقی و درخواست‌های مکرر برخی از همکاران دانشگاهی مبنی بر عدم دریافت نامه فراخوان طرح‌های پژوهشی، ضمن اطلاع‌رسانی مجدد، مهلت ارسال پروپوزال از طریق سامانه پژوهش پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی تا تاریخ 27 آبان 1397 تمدید شد.
شایان‌ذکر است،  بر اساس مذاکرات انجام‌شده با اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مقررشده است تا سه عنوان طرح پژوهشی با عناوین زیر به صورت مشترک با پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی انجام شود. لذا در راستای استفاده از همه ظرفیت‌های ملی در اجرای پژوهش‌های حوزه علوم ورزشی، در فراخوان اول از همکاران محترم عضو هیات علمی دانشگاه‌های کشور با نامه شماره 11/25429 مورخ 1397/07/14 دعوت‌شده بود تا در صورت تمایل، نسبت به تهیه و ارسال پیشنهاده پژوهشی (بر اساسRFPهای پیوست)  در سامانه پژوهش پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی به آدرسris.ssrc.ac.ir اقدام نمایند. در نامه مذکور قید گردیده است  پروپوزال‌های ارسالی در یک فضای رقابتی و با نظارت پژوهشگاه علوم ورزشی و نماینده اداره کل تربیت بدنی موردبررسی قرارگرفته و بهترین پیشنهاده تحقیقی برای عقد قرارداد انتخاب خواهد شد. عناوین طرح‌های تحقیقی به شرح زیر می‌باشد:

1. آسیب‌شناسی المپیادهای ورزشی دانشجویی و ارائه الگو
  2. نظارت و ارزیابی عملکرد ادارات کل تربیت بدنی و فوق‌برنامه دانشگاه‌های کشور