مهلت ارسال: ۱۰ اردیبهشت ماه

تمدید مهلت ارسال آثار جهت شرکت در همایش ملی نوآوری و فناوری در ورزش و تندرستی

۲۶ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۲:۴۲ کد : ۲۲۲۰ اخبار و رویدادها زیر نویس
مهلت ارسال آثار جهت شرکت در نخستین همایش ملی نوآوری و فناوری در ورزش و تندرستی تا تاریخ ۱۰ اردیبهشت سال جاری، تمدید شد.
تمدید مهلت ارسال آثار جهت شرکت در همایش ملی نوآوری و فناوری در ورزش و تندرستی

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، مهلت ارسال چکیده مقالات، ایده‌های فناورانه و طرح‌های استارت‌آپی، جهت شرکت در اولین همایش ملی نوآوری و فناوری در ورزش و تندرستی، تا پایان روز دوشنبه مورخ ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ تمدید شد.

براساس این گزارش، اولین همایش ملی نوآوری و فناوری در ورزش و تندرستی (همراه با برگزاری نمایشگاه محصولات فناورانه)، با حضور جمعی از استادان و صاحب‌نظران حوزه‌های مربوطه توسط دانشکده علوم ورزشی و تندرستی و پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و با حمایت پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی در تاریخ ۲۶ اردیبهشت ماه در محل این دانشگاه برگزار خواهد شد.

محورهای چهارگانه اصلی

تعلیم و تربیت، همگانی، حرفه‌ای و قهرمانی

حوزه‌های همایش

مقالات علمی، ایده‌های نوآورانه، کسب و کارهای نوپا، نمایشگاه محصولات فناورانه

محورهای تخصصی زیست‌بوم

• سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و آینده پژوهشی
  • معرفی و توسعه تجهیزات آزمایشگاهی
  • رباتیک، هوش مصنوعی، واقعیت مجازی و افزوده
  • نانوفناوری در تجهیزات و پوشاک ورزشی
  • بازاریابی، تبلیغات و مدیریت کسب و کار
  • توسعه فناوری‌های شناختی، توان‌بخشی و استعدادیابی
  • باشگاه‌های ورزشی مکانیزه، مدرن و خدمات از راه دور
  • فناوری اطلاعات و ارتباطات و تحول دیجیتال

شایان ذکر است، با هدف توسعه کسب و کارهای نوپا در حوزه ورزش و تندرستی، پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به عنوان یکی از حامیان اصلی همایش از ۱۰ کسب و کار نوپا و برتر، حمایت مادی و معنوی خواهد کرد.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت ارسال آثار و کسب اطلاعات بیشتر به سایت همایش به نشانی: sporttech.ut.ac.ir مراجعه و در موارد ضروری با شماره همراه ۰۹۰۱۱۶۲۱۲۶۶ تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه تهران دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تهران پارک علم و فناوری فناوری های ورزشی نوآوری های ورزشی نوآوری و فناوری طرح و ایده فناورانه استارتاپ ورزشی کسب و کار ورزشی نمایشگاه فناوانه محصولات نوآورانه تجهیزات ورزشی تکنولوژی ورزشی ارسال مقاله همایش کسب و کار نوپا حمایت از استارت اپ