به صورت تئوری و عملی

برگزاری ششمین دوره تخصصی تربیت ارزیاب رشد حرکتی کودکان

۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۴:۳۲ کد : ۲۲۲۴ معاونت فرهنگی و اجتماعی اخبار و رویدادها زیر نویس
ششمین دوره تربیت ارزیاب رشد حرکتی کودکان، توسط «پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» به مدت ۴ روز در خرداد سال جاری برگزار خواهد شد.
برگزاری ششمین دوره تخصصی تربیت ارزیاب رشد حرکتی کودکان

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، این دوره تخصصی به صورت ویژه برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته تربیت‌بدنی و علوم ورزشی و همچنین مربیان بازی و ورزش کودکان، در قالب ۳ روز آموزش مجازی و غیرحضوری در تاریخ ۲۱ لغایت ۲۳ خرداد ماه و یک روز نیز به صورت حضوری و عملی در تاریخ ۲۵ خرداد ماه ۱۴۰۳ در تهران برگزار می‌شود.

تدریس این دوره برعهده: دکتر صالح رفیعی «عضو هیأت علمی پژوهشگاه و رئیس انجمن توسعه ورزش و فعالیت بدنی کودکان ایران»، دکتر فرهاد قدیری «عضو هیأت علمی دانشگاه خوارزمی» و دکتر سنا سلطانی «دکتری رشد حرکتی» می‌باشد.

اهداف آموزشی دوره

• آشنایی با مبانی سنجش و ارزیابی عملکرد انسان
  • آشنایی با رشد مهارت‌های حرکتی بنیادی
  • آشنایی با مهارت‌های حرکتی درشت و ظریف
  • آشنایی با تفاوت‌های میان آزمون‌های ملاک مرجع و هنجار مرجع
  • آشنایی با نحوه اجرا و تفسیر نتایج آزمون TGMD-3
  • آشنایی با نحوه اجرا و و تفسیر نتایج آزمون MABC-2
  • آشنایی با نحوه اجرا و تفسیر نتایج آزمون BOT-2
  • آموزش کاربردی استفاده از سامانه ارزیابی رشد مهارت‌های حرکتی

لازم به ذکر است به کلیه شرکت‌کنندگان در این دوره، گواهی شرکت معتبر اعطا خواهد شد. همچنین، امکان دسترسی به ویدئوهای آموزشی دوره و دسترسی به ابزار و سامانه صدور کارنامه تخصصی برای شرکت‌کنندگان، مقدور می‌باشد.

علاقه‌مندان می‌توانند برای ثبت‌نام آنلاین به نشانی لینک‌ زیر مراجعه و جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۰۲۱۶۶۹۵۵۷۶۲ و ۰۲۱۶۶۹۵۵۸۹۳ داخلی ۱۰۷ تماس حاصل نمایند.

لینک ثبت‌نام: ssrc.ac.ir/farhangi/fa/form/145

کلید واژه ها: پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی پژوهشگاه علوم ورزشی پژوهشگاه تربیت بدنی رشد حرکتی رشد کودکان رشد حرکتی کودک ارزیاب رشد حرکتی مهارت های حرکتی حرکات بنیادی آزمون رشد حرکتی دوره آموزشی کارگاه رشد حرکتی رفتار حرکتی