دانشگاهیان کشور با آرمان‌های انقلاب اسلامی، امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری تجدید میثاق می‌کنند

۱۳ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۵:۱۵ کد : ۲۷۶ معاونت فرهنگی و اجتماعی اخبار و رویدادها
هم‌زمان با چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و ایام ا... دهه مبارک فجر، مراسم تجدید میثاق دانشگاهیان با آرمان‌های انقلاب اسلامی، امام خمینی (ره) و بیعت با مقام معظم رهبری، دوشنبه ۱۴ بهمن‌ماه در حرم مطهر امام راحل برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی، به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشجویان، استادان و مسئولان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور با حضور گسترده و وحدت‌آفرین خود، باشکوه هرچه بیشتر از سال‌های گذشته، در حرم مطهر امام خمینی (ره) حضور یافته و بر همبستگی و پیوند خود با آرمان‌های انقلاب اسلامی تأکیدی دوباره می‌کنند.
برنامه‌های دهه فجر انقلاب اسلامی در سال ۱۳۹۸ با شعار «دانشگاه انقلابی، جهاد علمی و امیدآفرینی» برگزار می‌شود.
از آحاد جامعه علمی و دانشگاهی کشور دعوت می‌شود برای حضور در این آئین باشکوه رأس ساعت ۱۰ صبح روز دوشنبه ۱۴ بهمن‌ماه در حرم مطهر امام خمینی (ره) حضورداشته باشند.

کلید واژه ها: تجدید میثاق آرمان‌های انقلاب اسلامی امام خمینی (ره) مقام معظم رهبری