برگزاری اولین جلسه دفاع دکترا به صورت وبینار

۲۳ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۹:۰۱ کد : ۳۰۲ اخبار و رویدادها
پژوهشگاه تربیت بدنی وعلوم ورزشی اولین جلسه دفاع رساله دکترا به‌صورت وبینار برگزار کرد.
برگزاری اولین جلسه دفاع دکترا به صورت وبینار

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت بدنی، به دلیل شیوع ویروس کرونا و دستور مقام عالی وزارت مبنی بر تجدید نظر در برگزاری جلسات و اجتماعات در محیط و اماکن عمومی، برای اولین بار جلسه دفاع از رساله دکتری خانم صدیقه سادات حجتی از دانشجویان مقطع دکتری پژوهشگاه با موفقیت و به صورت ویبنار برگزار شد.
در این جلسه دانشجوحجتی از شهر مقدس مشهد و داوران از شهر تهران با استفاده از نرم افزار اسکایپ در جلسه حضور پیدا کردند و در نهایت پس از ارائه دانشجو و طرح سوالات و پیشنهادات داوران رساله ایشان مورد تایید قرار گرفت و با نمره عالی موفق به دفاع از رساله دکتری خود شد.

کلید واژه ها: برای اولین بار جلسه دفاع از رساله دکتری پژوهشگاه تربیت بدنی صدیقه سادات حجتی