فرایند بررسی و داوری مقالات با موضوع بیماری کووید ۱۹ (کرونا) در کوتاهترین زمان

۲۳ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۶:۲۴ کد : ۳۲۲ معاونت پژوهشی اخبار و رویدادها
پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی آماده دریافت و انتشار سریع مقالات با موضوع بیماری کرونا می باشد
فرایند بررسی و داوری مقالات با موضوع بیماری کووید ۱۹ (کرونا) در کوتاهترین زمان

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی، با توجه به شیوع بیماری ویروسی کرونا و همه گیر شدن این بیماری در کل کشورها، پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی نظر به دارا بودن نقش محوری در توسعه دانش علوم ورزشی در سطح کشور و با توجه به مسئولیت سازمانی خود در شرایط بحران کنونی، آماده دریافت مقالات با موضوع بیماری کرونا می باشد.
این اقدام به منظور تبادل اطلاعات سریع علمی در بین محققان برای شکست کرونا بوده و فرایند بررسی و داوری مقالات با موضوع مذکور در کوتاه ترین زمان انجام و در صورت پذیرش، فرایند چاپ با قید فوریت صورت خواهد گرفت.
بر اساس این گزارش، استادان،پژوهشگران و دانشجویان می توانند با مراجعه به پایگاه رسمی نشریات پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی به نشانی: journals.ssrc.ac.ir نسبت به ارسال مقالات خود اقدام نمایند.

کلید واژه ها: دریافت و انتشار سریع مقالات موضوع بیماری کرونا