راه‌اندازی سایت اختصاصی مرکز نوآوری و شتابدهی فناوری‌های ورزشی پژوهشگاه علوم ورزشی

۱۷ تیر ۱۳۹۹ | ۰۸:۵۷ کد : ۴۰۵ معاونت فناوری اخبار و رویدادها
سایت اختصاصی مرکز نوآوری و شتابدهی فناوری های ورزشی پژوهشگاه علوم ورزشی » باهدف اطلاع‌رسانی اخبار فناوری‌های ورزشی و معرفی استارت آپ های ورزشی راه‌اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی، سایت مرکز نوآوری و شتابدهی فناوری‌های ورزشی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی به‌منظور رسانی اخبار فناوری‌های ورزشی داخلی و خارجی و معرفی استارت آپ های ورزشی، نمایشگاه‌های تخصصی حوزه فناوری‌های ورزشی، اینفوگراف های تخصصی حوزه تکنولوژی‌های ورزشی، اخبار نشست‌ها، گردهمایی‌ها، رویدادها و همایش‌های ملی و بین‌المللی حوزه فناوری ورزشی، کلیپ‌های معرفی فناوری‌های ورزشی، مباحث مربوط به ثبت اختراعات، تائیدیه علمی محصولات و... راه‌اندازی شد.
بر اساس این گزارش علاقه‌مندان به حوزه فناوری‌های ورزشی می‌توانند با مراجعه به وب‌سایت مذکور به نشانی: www.sticssrc.com جدیدترین اخبار فناوری‌های ورزشی ایران و دنیا، معرفی استارت آپ های ورزشی ایرانی و خارجی را پیگیری نمایند.

این مرکز آمادگی انتشار آخرین اخبار استارت آپ های ورزشی و شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه علوم ورزشی داخل کشور را دارد.

مرکز نوآوری و شتابدهی فناوری‌های ورزشی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی واقع در تهران- خیابان کریم‌خان زند - ابتدای خیابان عضدی شمالی- پلاک 76 طبقه 4 مستقر بوده و هم‌اکنون 15 واحد فناور در این مکان مشغول به انجام فعالیت‌های R&D و ساخت نمونه‌های محصولات خود در حوزه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری می‌باشند.
شایان‌ذکر است، مرکز نوآوری و شتابدهی فناوری‌های ورزشی در سال 97 با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به‌عنوان اولین و تنها مرکز تخصصی حامی استارت آپ های و شرکت‌های دانش بیان علوم و فناوری‌های ورزشی در کشور راه‌اندازی شد.

کلید واژه ها: راه‌اندازی سایت اختصاصی مرکز نوآوری و شتابدهی فناوری های ورزشی استارت آپ های ورزشی معاونت فناوری