کارگاه آموزش نقد کتاب برگزار می شود

۲۸ تیر ۱۳۹۹ | ۱۲:۰۹ کد : ۴۲۸ معاونت فرهنگی و اجتماعی اخبار و رویدادها
کارگاه مجازی آموزش نقد کتاب توسط پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، به صورت رایگان در تاریخ ۶ مرداد ماه برگزار خواهد شد.
کارگاه آموزش نقد کتاب برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، در ادامه برگزاری کارگاه های مجازی پژوهشگاه تربیت بدنی، کارگاه رایگان آموزش نقد کتاب روز دوشنبه 6 مرداد ماه از ساعت ۸:۳۰ الی ۱۳ با تدریس دکتر حمید قاسمی «دانشیار دانشگاه پیام نور» و دکتر حبیب هنری «دانشیار دانشگاه علامه طباطبایی» برگزار خواهد کرد.

بر اساس این گزارش، با توجه به شروع روند پذیرش مقالات نقد کتاب در نشریات علمی پژوهشگاه تربیت‌بدنی، الویت پذیرش و داوری مقالات در حوزه نقد کتاب، با افرادی خواهد بود که در این کارگاه یک روزه شرکت نمایند.

شایان ذکر است، پس از پایان این کارگاه، گواهی حضور به افرادی که به صورت اینترنتی ثبت‌نام (حداکثر تا ۵ مرداد ماه) و در این کارگاه مجازی شرکت کرده‌ باشند اعطا خواهد شد.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره همراه ۰۹۰۱۸۰۶۲۹۸۰ تماس حاصل نموده و برای ثبت‌نام اینترنتی اینجا کلیک نمایند.

شرکت برای عموم علاقه مندان آزاد و رایگان است.

پوستر کارگاه

کلید واژه ها: کارگاه آموزش نقد کتاب پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی دکتر حمید قاسمی دکتر حبیب هنری