پیام تبریک رئیس پژوهشگاه علوم ورزشی به مناسبت هفته تربیت‌بدنی و ورزش

۲۷ مهر ۱۳۹۹ | ۱۰:۰۵ کد : ۵۱۰ اخبار و رویدادها
دکتر علی شریف نژاد رئیس پژوهشگاه علوم ورزشی با ارسال پیامی هفته تربیت‌بدنی را تبریک گفت
پیام تبریک رئیس پژوهشگاه علوم ورزشی به مناسبت هفته تربیت‌بدنی و ورزش

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، متن کامل پیام دکتر علی شریف نژاد به این شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

اینجانب، ضمن تبریک حلول «ماه مبارک ربیع‌الاول»، ماه شادمانی اهل‌بیت علیهم السلام، فرارسیدن هفته تربیت‌بدنی و ورزش را به‌تمامی مسئولین، دست‌اندرکاران، اساتید، دانشجویان، پژوهشگران، معلمان ورزش، مربیان، قهرمانان، ورزشکاران پیشکسوتان، رسانه‌های ورزشی، جمیع همکاران و علاقه مندان به ورزش تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.

انجام تمرینات ورزشی به‌صورت منظم درعین‌حال که مزایای متعددی برای جسم انسان دارد و تندرستی و نشاط بیشتری را برای افراد جامعه در سنین و سطوح مختلف (ورزش همگانی، قهرمانی و ...) به ارمغان خواهد آورد، برنامه‌های تربیت‌بدنی و ورزش بر روی رشد و تکامل انسان در ابعاد مختلف ازجمله جسمانی، عصبی عضلانی، شناختی، ذهنی، عاطفی و ... نیز کاملاً اثرگذار خواهد بود.

در همین راستا و با توجه به نقش مهم و اهمیت بالای حوزه ورزش، پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی نیز به‌عنوان مرجع علمی ورزشی کشور، در طی سال‌های گذشته با انتشار کتب ورزشی و نشریات علمی پژوهشی، اجرای طرح‌های پژوهشی کاربردی، ارائه خدمات آزمایشگاهی، برگزاری همایش‌های علمی ورزشی بین‌المللی، برگزاری دوره‌های آموزشی، برگزاری نشست‌های علمی ـ تخصصی، صدور گواهی‌های اخلاق (پایان‌نامه و رساله‌های دانشجویی و ...)، ایجاد بستر فرصت مطالعاتی برای دانشجویان دکترا، اجرای دوره‌های پسادکترا، ارزیابی تقاضاهای ثبت اختراع، حمایت از استارت‌آپ‌های ورزشی، حضور فعال در نمایشگاه‌های مرتبط، انعقاد تفاهم‌نامه‌های همکاری داخلی و بین‌المللی و غیره، سعی نموده است تا سهم بسزایی در توسعه علمی ورزش کشور داشته باشد.

همچنین ضمن عرض خسته نباشید و آرزوی موفقیت برای تمامی فعالان حوزه ورزش در سازمان‌ها و مراکز گوناگون، همکاران ما در پژوهشگاه نیز در تلاش هستند تا با برقراری ارتباط و هماهنگی هرچه بیشتر میان مراکز پژوهشی و مراکز اجرایی ورزش کشور، سبب بهبود شرایط و ارتقای فنی و کیفی ورزش با رویکردی علمی شوند.

علی شریف نژاد
۲۶ مهر ۱۳۹۹

کلید واژه ها: پیام تبریک رئیس پژوهشگاه علوم ورزشی هفته تربیت‌بدنی و ورزش دکتر علی شریف نژاد