اولین سمپوزیوم بین‌المللی دیپلماسی و حقوق بین‌الملل ورزشی برگزار می‌شود

۱۰ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۴:۰۹ کد : ۷۶۸ معاونت فرهنگی و اجتماعی اخبار و رویدادها
پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی اولین سمپوزیوم بین‌المللی دیپلماسی و حقوق بین‌الملل ورزشی را برگزار می‌کند.
اولین سمپوزیوم بین‌المللی دیپلماسی و حقوق بین‌الملل ورزشی برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، اولین سمپوزیوم بین‌المللی دیپلماسی و حقوق بین‌الملل ورزشی به‌منظور توسعه مبانی علمی و اجرایی در این حوزه، توسط پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی و با مشارکت دانشگاه‌ها، اساتید و صاحب‌نظران داخلی و بین‌المللی سه‌شنبه 25 خردادماه  از ساعت 8:00 الی 16:00 برگزار می‌شود.

ارائه آخرین یافته‌های علمی پژوهشی در حوزه دیپلماسی و حقوق بین‌الملل ورزشی، ارتباط با نهادهای علمی و اساتید و متخصصان بین‌المللی جهت مبادله دانش، ارتقا دانش علمی و عملی دست‌اندرکاران، مدیران ورزش کشور در حوزه حقوق بین‌الملل و دیپلماسی ورزشی، هم‌اندیشی و ایجاد همگرایی در بین اندیشمندان و مدیران بخش علمی و اجرایی ورزش کشور از مهم‌ترین اهداف اولین سمپوزیوم بین‌المللی دیپلماسی و حقوق بین‌الملل ورزشی می‌باشد.

در این همایش، اساتید و صاحب‌نظران حقوق بین‌الملل ورزشی در مورد: مدیریت تشریفات ورزشکاران در رویدادهای بین المللی، قانون جهانی ورزش و حکمرانی بین‌المللی مشروع، پناهندگی ورزشکاران ایرانی چالش‌ها دلایل و راهکارها بر مبنای نظریه کششی رانشی، تحلیل راهبردی دیپلماسی ورزشی جمهوری اسلامی ایران، ارکان فراملی حاکمیت ورزشی، دیپلماسی ورزشی ابزاری جهت توسعه و تعمیق روابط بین نیروهای مسلح جهان، ورزش و سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران سخنرانی خواهند کرد.

بر اساس این گزارش، دکتر سید رضا صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک جمهوری اسلامی ایران،دکتر حسین زارعیان معاون فرهنگی و اجتماعی و عضو هیات علمی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی، دکتر بهنام نقی پور گیوی عضو هیات علمی پژوهشگاه، دکتر نادر شکری رئیس انجمن علمی حقوق ورزشی ایران، دکتر مهر علی باران چشمه سرپرست فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی، دکتر سید محمدکاظم سجادپور رئیس مرکز مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت امور خارجه، دکتر حسین سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبایی، دکتر مهدی شریعتی فیض‌آبادی رئیس مرکز مشاوره، تربیت‌بدنی و سلامت دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور دکتر محمدحسن پیمان فر عضو هیات علمی دانشگاه خوارزمی از سخنرانان این سمپوزیوم خواهند بود.

همچنین اساتیدی همچون: استوارت مورای گروه روابط بین‌الملل دانشگاه باند کوئینزلند استرالیا، آندره کاتانئو گروه حقوق و جرم‌شناسی دانشگاه اج هیل انگلستان، بنس گارامولگی متخصص روابط بین‌الملل متخصص دیپلماسی ورزشی و سازمان‌های غیردولتی و رئیس انجمن بین‌المللی بوداپست ورزش مجارستان، جفری آلن پیگمن، مشاور سیاست و استراتژی تحقیق و آموزش آکادمیک ماساچوست ایالات‌متحده آمریکا، اندرو هانتر مشاور استراتژیک بنیاد میندرو منطقه آدلاید بزرگ ایالات‌متحده از دیگر سخنرانان اولین سمپوزیوم بین‌المللی دیپلماسی و حقوق بین‌الملل ورزشی هستند.

حضور در این وبیناراز طریق لینک  https://session.ssrc.ac.ir/sport_diplomacy با استفاده از (نرم‌افزار ادوبی کانکت) برای عموم آزاد و رایگان بوده فقط در صورت نیاز به صدور گواهی هزینه دریافت می‌گردد.

علاقه‌مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن‌های ۰۲۱۸۸۷۴۷۶۳۲ و ۰۲۱۸۸۷۴۷۷۹۳ داخلی ۴۱۹ و شماره همراه ۰۹۳۹۴۰۳۱۵۸۶ تماس حاصل نموده و برای ثبت نام اینجا کلیک نمایند.

پوستر سمپوزیوم

کلید واژه ها: سمپوزیوم دیپلماسی حقوق بین‌الملل ورزشی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی