ستاد برگزاری آزمون عملی رشته علوم ورزشی در پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی تشکیل شد

۲۸ تیر ۱۴۰۰ | ۱۱:۴۸ کد : ۸۰۳ معاونت پژوهشی اخبار و رویدادها
همزمان با آغاز اقدامات اجرایی برگزاری آزمون عملی رشته علوم ورزشی و آموزش تربیت بدنی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی در آزمون سراسری سال ۱۴۰۰، ستاد برگزاری این آزمون در پژوهشگاه تربیت بدنی تشکیل و دستورالعمل اجرایی این آزمون ابلاغ شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، با توجه به در پیش بودن برگزاری آزمون عملی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی از تاریخ ۳۱ مرداد لغایت ۴ شهریورماه سال جاری، پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی به پشتوانه همکاری گروهی و تجربیات به‌دست‌آمده در آزمون عملی سال‌های گذشته، امسال نیز با عزمی راسخ و مصمم‌تر از قبل، آماده است با استفاده از ظرفیت‌های استانی و منطقه‌ای، دوشادوش دانشکده و گروه‌های علوم ورزشی دانشگاه‌های سراسر کشور، شرایط مناسبی را برای برگزاری این رویداد مهم مهیا کند.
بدین منظور پژوهشگاه تربیت‌بدنی، برای برگزاری این آزمون، ستادی متشکل از ۲۵ عضو هیات علمی و بیش از ۳۰ نفر از کارمندان خود را به‌عنوان نیروهای پشتیبان تشکیل داده است تا این اطمینان ایجاد شود که با رعایت همه دستورالعمل‌های فنی و بهداشتی امسال نیز شاهد برگزاری یک آزمون متفاوت و بهتر از سال قبل باشیم.
 با تدابیر و تصمیمات اتخاذشده از طرف مسئولان این حوزه، سال گذشته آزمون عملی متفاوت‌تر از سنوات قبل و باکیفیتی بالا برگزار شد و یکی از مهم‌ترین اقدامات صورت گرفته سهولت دسترسی شرکت‌کنندگان به حوزه‌های برگزاری آزمون رشته علوم ورزشی در نزدیک‌ترین نقطه محل اقامت خود و پرهیز از تردد استانی بود که این شرایط امسال نیز به قوت خود باقی است و پژوهشگاه در تلاش است برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی و ایمنی داوطلبان در تقریباً اکثر استان‌های کشور اقدام به اجرای این آزمون نماید تا داوطلبان نیاز به تردد بین استانی نداشته باشند.

کمیته برگزاری آزمون عملی رشته علوم ورزشی

.. ۲۱ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۰:۳۱
سلام از کجا باید بفهمم روز دقیق آزمون کی هست و محل دقیقش کجاست؟
پاسخ مدیر سایت ۲۶ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۱:۴۸

9 و 10 شهریور آقایان

11 و 12 شهریور بانوان

در برخی حوزه ها 13 شهریور/file/download/uni_portal_backend/1629184688-25.05.1400.pdf

هدیه ملکی نجفدر ۱۰ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۲:۴۸
آنلاین برگزار شود بهتر است
پاسخ مدیر سایت ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۴۷

آزمون عملی آنلاین؟؟؟؟

دریا ۰۷ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۵:۳۷
سلام ببخشید من از آزمون تربیت بدنی جا موندم الان چیکار باید بکنم کدوم سایت باید برم و اعلام علاقه مندی کنم ؟
پاسخ مدیر سایت ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۴

با سلام

با شماره تلفن های زیر تماس حاصل نمایید.

مهدی ۰۷ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۱:۳۰
من اطلاعی از ثبت نام آزمون عملی نداشتم آیا الان می توان ثبت نام کرد وهزینه ۷۰ تومانی را پر داخت کرد یا خیر
پاسخ مدیر سایت ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۷

با سلام

با شماره تلفن های زیر تماس حاصل نمایید.

مجتبی حسن پور ۰۷ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۱:۱۲
سلام.بسیار عالی..اگر در هر استان وشهرستان امتحان عملی برگزار شود...تردد ورفت وآمدها جلوگیری شده واز گسترش بیماری جلوگیری میشود
پاسخ مدیر سایت ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۹

سپاس از ابراز لطف شما.