سمپوزیوم بین‌المللی لاکتات، ققنوس در حال ظهور در فیزیولوژی ورزش برگزار می‌شود

۲۲ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۴:۲۵ کد : ۸۳۱ معاونت فرهنگی و اجتماعی اخبار و رویدادها
پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی با همکاری دانشگاه خوارزمی سمپوزیوم بین‌المللی لاکتات، ققنوس در حال ظهور در فیزیولوژی ورزش را برگزار می‌کند
سمپوزیوم بین‌المللی لاکتات، ققنوس در حال ظهور در فیزیولوژی ورزش برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، در راستای برگزاری نشست‌های تخصصی علمی – پژوهشی پژوهشگاه علوم ورزشی و به منظور توسعه همکاری‌های بین‌المللی بین استادان و دانشجویان ایرانی و صاحب‌نظران بین‌المللی حوزه علوم ورزشی،" کارگاه تخصصی با عنوان لاکتات، ققنوس در حال ظهور در فیزیولوژی ورزش"، با همکاری گروه‌های فیزیولوژی ورزشی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، گروه فیزیولوژی ورزشی دانشگاه خوارزمی و تلاش‌های دفتر همکاری‌های بین‌المللی پژوهشگاه در تاریخ 19 مهرماه 1400 از ساعت 9 صبح الی 15 بعدازظهر به‌صورت مجازی برگزار خواهد شد.
بر اساس این گزارش با توجه به نتایج مطالعات پژوهشی سال‌های اخیر در خصوص نقش و عملکرد لاکتات حاصل از فعالیت ورزشی در بدن انسان، اهمیت و جایگاه آن بیش از گذشته برای پژوهشگران روشن‌شده است و مسیر و رویکرد مطالعات پژوهشی حال حاضر به دنبال شناسایی سایر ابعاد و عملکردهای لاکتات در بدن انسان (به‌ویژه در حوزه قهرمانی، تندرستی، بیماری و آسیب) است.
در این سمپوزیوم مباحث ارزشمندی همچون: غلظت در گلبول‌های قرمز در مقابل غلظت پلاسمایی: مسئله نادیده گرفته‌شده در اندازه‌گیری لاکتات، حمل‌ونقل لاکتات در حین استراحت، فعالیت ورزشی و بعد از تغذیه منابع کربوهیدراتی، نقش لاکتات در تحریک سازگاریهای تمرینی، آزمون لاکتات در ورزشکاران، لاکتات میانجی کلیدی متابولیکی در دیابت. تنظیم بیان ژن وابسته به کاهش اکسیداسیون توسط لاکتات و مقدمه‌ای بر لاکتات، ققنوس در حال ظهور در فیزیولوژی ورزشی ارائه خواهد شد.

سخنران‌های سمپوزیوم

1.    پروفسور عباسعلی گائینی،( مدیر جلسه)  استاد تمام فیزیولوژی ورزش از دانشگاه تهران
2.    پروفسور بروس گلدن، رئیس کالج آمریکایی طب ورزشی ACSM و عضو هیات علمی دانشگاه اوبرن
3.    پرفسور جورج بروکس، عضو هیات علمی دانشگاه برکلی کالیفرنیا
4.    پرفسور دیوید بیشاپ، عضو هیات علمی دانشگاه ملبورن
5.    دکتر اینیگو سن میلان، عضو هیات علمی دانشگاه کلورادو، سرمربی تیم دوچرخه‌سواری امارات متحده عربی
6.    دکتر روح الله نیکویی، عضو هیات علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان
7.    دکتر ندا خالدی، عضو هیات علمی دانشگاه خوارزمی

حضور در این سمپوزیوم از طریق لینک https://session.ssrc.ac.ir/lactate با استفاده از (نرم‌افزار ادوبی کانکت) برای عموم آزاد و رایگان بوده و امکان پرسش و پاسخ شرکت در جلسه فراهم می‌باشد.

علاقه‌مندان در صورت نیاز به صدور گواهی  می توانند  با مراجعه به لینک زیر نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند.

دانلود پوستر

کلید واژه ها: سمپوزیوم فیزیولوژی ورزشی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی دانشگاه خوارزمی