تا روز دهم بهمن ماه

آخرین تمدید مهلت ارسال مقاله به سیزدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی

مهلت ارسال چکیده مقالات، جهت شرکت در سیزدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی، تمدید شد.
آخرین تمدید مهلت ارسال مقاله به سیزدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌ بدنی و علوم ورزشی، نظر به استقبال دانشجویان، پژوهشگران و درخواست‌های مکرر برای تمدید مهلت ارسال مقاله، جهت شرکت در سیزدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی، این فرصت تا پایان روز یکشنبه، 10 بهمن ماه 1400 تمدید شد و مجددا قابل تمدید نخواهد بود.

اعضای هیأت علمی، اساتید دانشگاه، دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی و تمامی علاقه‌مندان به شرکت در این همایش می‌توانند، در تاریخ مذکور، نسبت به ارسال چکیده آثار خود اقدام نموده و جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب‌سایت همایش به نشانی: https://13thcong.ssrc.ac.ir مراجعه کنند.

شایان‌ ذکر است، سیزدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی با شعار «فعالیت بدنی و عصر مدرن»، با حضور اساتید برجسته و صاحب‌نظران داخلی و بین‌المللی با محوریت: فعالیت بدنی و تندرستی، ارتقای عملکرد در ورزش قهرمانی، آسیب‌شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی، مدیریت و سیاست‌گذاری در ورزش، جنبه‌های رفتاری تمرین و فعالیت بدنی، ورزش معلولین، جامعه‌شناسی و روان‌شناسی ورزشی، بیومکانیک ورزشی، مهندسی، فناوری و نوآوری در ورزش، بازاریابی و تجاری‌سازی در ورزش، ورزش و کرونا و همچنین «جایزه بین‌المللی سال 2022 پژوهشگر جوان پژوهشگاه تربیت‌بدنی»، جهت هم‌اندیشی، تبادل آخرین دستاوردهای بنیادی، توسعه‌ای و کاربردی، حرکت در راستای تأمین نیازهای جامعه و توسعه ملی و بین‌المللی در تاریخ 16 الی 18 اسفند ماه 1400، به‌ صورت مجازی برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان می‌توانند، در صورت نیاز به پیگیری امور مربوطه، با خانم صباغ نوین (دبیرخانه همایش) به شماره تماس 88747884 و 88747632 داخلی 420 تماس حاصل نمایند.