با مشارکت چشمگیر اساتید برجسته داخلی و بینالمللی
پایان موفق سیزدهمین همایش بینالمللی علوم ورزشی
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی، مراسم اختتامیه سیزدهمین همایش بینالمللی علوم ورزشی، با حضور دکتر علی شریفنژاد «رئیس پژوهشگاه تربیتبدنی و رئیس همایش»، دکتر حسین زارعیان «معاون فرهنگی و اجتماعی و دبیر کل همایش»، دکتر محمدحسین قربانی «دبیر اجرایی همایش»، دکتر مهدی حسینزاده «مدیر امور بینالملل همایش»، دکتر هادی روحانی «رئیس دبیرخانه همایش» و تنی چند از اعضای هیأت علمی و کارمندان پژوهشگاه، در محل سالن اجتماعات پژوهشگاه تربیت بدنی و مشارکت آنلاین و غیرحضوری جمع زیادی از اساتید دانشگاه، پژوهشگران، دانشجویان، ورزشکاران و سایر علاقهمندان، برگزار شد.
دکتر علی شریفنژاد «رئیس همایش و رئیس پژوهشگاه»، ضمن تشکر ویژه و قدردانی از زحمات تمامی اساتید و سازمانها و نهادهایی که با پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی در برگزاری این همایش، مشارکت و همکاری داشتند، بیان کرد: خدا را شاکر هستیم که پس از برنامهریزیها و تلاشهای مستمر اعضای هیأت علمی و کارمندان پژوهشگاه در طی 8 ماه گذشته و برگزاری جلسات متعدد با دانشکدهها/ گروههای تربیتبدنی و علوم ورزشی دانشگاهها، پژوهشگاهها، فدراسیونهای ورزشی، برخی از وزارتخانهها، نهادها و سازمانهای ورزشی، انجمنهای علمی ورزشی و غیره از سراسر کشور و اقصی نقاط دنیا، موفق شدیم با توجه به ارزیابیها و نظرسنجیهای صورت گرفته، این همایش را با درجه مناسبی برگزار نماییم.
وی افزود: در طی چهار روز برگزاری همایش، 56 جلسه به صورت آنلاین در قالب 24 پنل تخصصی، 10 پنل بینالمللی، 14 نشست تخصصی و 8 کارگاه آموزشی، با امکان ورود و دسترسی آزاد (در کلیه جلسات) به تمامی علاقهمندان، برگزار شد.
در ادامه، دکتر حسین زارعیان «معاون فرهنگی و اجتماعی پژوهشگاه و دبیرکل همایش »، اظهار داشت: در این دوره، ۷۰۴ مقاله برای دبیرخانه همایش ارسال شد که از مجموع مقالات ارسالی، ۱۳۴ مقاله به صورت سخنرانی، ۴۹۶ مقاله به صورت پوستر، ارائه شدند و 32 مقاله نیز مورد پذیرش قرار نگرفت. همچنین سایر مقالات نیز در بخش مسابقه پژوهشگر برتر جوان (ویژه پژوهشگران زیر 35 سال)، مورد ارزیابی قرار گرفتندکه ارائه دهندگان مقالات نیز میتوانند به زودی، فایل گواهی الکترونیکی مقالات خود (دارای کد DOI) را از طریق صفحه کاربری خود در سایت همایش دانلود نمایند.
وی افزود: در همایش سیزدهم، در مجموع 285 سخنرانی داخلی و خارجی ارائه شد، همچنین حدود 500 نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاههای داخل کشور، 79 نفر از اساتید بینالمللی و 94 دانشگاه داخلی و خارجی، ما را همراهی کردند. دبیرکل همایش گفت: تلاش شد، موجبات بهبود ارتباط مؤثر میان نهادهای علمی و سازمانهای اجرایی ورزش کشور، در راستای رشد و ارتقای علمی ورزش ایران در ارکان مختلف، فراهم شود.
در پایان مراسم، سخنرانان برتر، پوسترهای برتر و برندگان «جایزه پژوهشگر برتر جوان (ویژه پژوهشگران زیر 35 سال)» معرفی شدند.
در ادامه نگاهی خواهیم داشت. به آمار مشارکت سازمانهای داخلی و خارجی و ... در این دوره از همایش.
همکاری کمنظیر دانشگاهها و سازمانهای داخلی و بینالمللی
در همایش سیزدهم، برای نخستین بار و در اقدامی کمنظیر، اساتید برجسته ۷ دانشگاه، پژوهشگاه و مؤسسه بینالمللی، به عنوان اعضای هیأت رئیسه 10 پنل تخصصی مشارکت داشتند. «کالج پزشکی ورزشی ACSM»، «انجمن ملی قدرت و بدنسازی NSCA»، «دانشگاه آلبورگ دانمارک»، «دانشگاه di Chieti-Pescara ایتالیا»، «پژوهشگاه علوم ورزشی ژاپن»، «پژوهشگاه علوم ورزشی کره جنوبی» و «پژوهشگاه علوم ورزشی هنگکنگ»، در برگزاری این پنلهای بینالمللی با بیش از 35 سخنرانی علمی، مشارکت داشتند.
همچنین ۱۳ دانشگاه بزرگ کشور شامل دانشگاههای «تهران»، «فردوسی مشهد»، «اصفهان»، «خوارزمی تهران»، «مازندران»، «تربیت مدرس تهران»، «حکیم سبزواری»، «علامه طباطبایی تهران»، «تبریز»، «شهید بهشتی تهران»، «لرستان»، «شهید رجایی تهران» و «گیلان»، برگزار کننده 20 پنل تخصصی همایش بودند.
«وزارت آموزش و پرورش»، «معاونت همگانی و فرهنگی وزارت ورزش و جوانان»، «مرکز مطالعات و پژوهشهای راهبردی وزارت ورزش» و «سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور» با برگزاری نشستهای تخصصی در این رویداد علمی، مشارکت داشتند. همچنین، با هماهنگیهای انجام شده با وزارت آموزش و پرورش، چند هزار نفر از علاقهمندان موفق شدند از طریق نرمافزار شاد در این همایش مجازی، مشارکت داشته باشند.
برخی از فدراسیونهای ورزشی شامل: «کاراته»، «ورزشهای زورخانهای و کشتی پهلوانی»، «شنا، شیرجه و واترپلو»، «ورزشهای همگانی»، «ووشو»، «ورزش روستایی و بازیهای بومی محلی»، «نابینایان و کمبینایان»، «اسکی» و «والیبال»، در این رویداد علمی، مشارکت داشتند. همینطور، برخی از انجمنهای علمی ورزشی کشور شامل: «انجمن اخلاق ورزشی»، «انجمن مدیریت ورزشی»، «انجمن حقوق ورزشی» و «انجمن آسیبشناسی و حرکات اصلاحی»، از دیگر نهادهای ورزشی مشارکت کننده در همایش سیزدهم بودند.
مشارکت جمع کثیری از اساتید برجسته داخلی و بینالمللی
در این دوره، حدود 79 نفر از اساتید صاحبنام و محققان برجسته علوم ورزشی دنیا (در گرایشهای گوناگون) از بیش از 20 کشور دنیا، سخنرانی کردند.
برخی از مهمترین این افراد شامل پروفسور برنت الوار «رئیس انجمن ملی بدنسازی و قدرت NSCA»، دکتر خاویر مالو «مربی بدنساز تیم فوتبال رئال مادرید»، دکتر یان رولو «مدیر توسعه و تحقیق کمپانی Gatorade»، دکتر نیکولاس ایوانز «مدیر تحقیقات و استانداردهای فیفا»، دکتر آناستازیا فیسچر «رئیس کالج بینالمللی پزشکی ورزشی ACSM»، پروفسور کارن دانیلچک «رئیس انجمن بینالمللی مدیریت ورزشی»، پروفسور دیوید نیمن «متخصص تغذیه ورزشی»، دکتر کارستن کروگر «سردبیر نشریه Exercise Immunology Review»، دکتر ویلیام شیل «رئیس انجمن فیزیولوژی ورزش کانادا»، دکتر جیم تیلور «متخصص روانشناسی ورزشی»، دکتر یورن وولف «رئیس مؤسسه ECSS»، دکتر توماس الن «متخصص مهندسی ورزش از دانشگاه متروپولیتن منچستر»، دکتر اوتمار وی «متخصص جامعهشناسی ورزشی از دانشگاه وین اتریش» و ... بودند.
شایان ذکر است، سیزدهمین همایش بینالمللی علوم ورزشی، با شعار «فعالیت بدنی و عصر مدرن» و با محورهای: «فعالیت بدنی و تندرستی»، «ارتقای عملکرد در ورزش قهرمانی»، «آسیبشناسی ورزشی و حرکات اصلاحی»، «مدیریت و سیاستگذاری در ورزش»، «جنبههای رفتاری تمرین و فعالیت بدنی»، «ورزش معلولین»، «جامعهشناسی و روانشناسی ورزشی»، «بیومکانیک ورزشی»، «مهندسی، فناوری و نوآوری در ورزش»، «بازاریابی و تجاریسازی در ورزش»، «ورزش و کرونا»، به عنوان بزرگترین همایش سالانه علوم ورزشی ایران، به مدت 4 روز و در تاریخ 16 الی 19 اسفند ماه 1400، به صورت مجازی و غیرحضوری برگزار شد.
علاقهمندان میتوانند جهت مطالعه و دانلود فایلهای سخنرانی و پوسترهای ارائه شده در این رویداد علمی، به سایت همایش به نشانی 13thcong.ssrc.ac.ir مراجعه نمایند.
نظر شما :