ارتقای مرتبه علمی عضو هیأت علمی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی

۲۱ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۰:۲۱ کد : ۹۴۱ معاونت پژوهشی اخبار و رویدادها
دکتر هادی روحانی «عضو هیأت علمی گروه فیزیولوژی ورزشی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی»، به مرتبه دانشیاری ارتقا یافت.
ارتقای مرتبه علمی عضو هیأت علمی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی، بر اساس تأیید هیأت ممیزه دانشگاه خوارزمی (هیأت ممیزه معین پژوهشگاه)، دکتر هادی روحانی، دارای مدرک دکتری تخصصی فیزیولوژی ورزشی و عضو هیأت علمی تمام وقت گروه فیزیولوژی ورزشی پژوهشگاه تربیت بدنی، به مرتبه دانشیاری ارتقا یافت.

وی از سال 1392، عضو هیأت علمی پژوهشگاه تربیت بدنی است و در طی این مدت پژوهش‌هایی را در حوزه فیزیولوژی ورزشی، متابولیسم و تغذیه ورزشی و همچنین مطالعات فعالیت بدنی انجام داده و مقالات متعددی در نشریات بین‌المللی ISI و همچنین علمی - پژوهشی منتشر کرده است.

کتاب‌های تخصصی مختلفی از جمله: تغذیه ورزشی، فیزیولوژی ورزشی ویژه گروه‌های خاص، تغذیه برای ورزشکاران نخبه، علم و توسعه هایپرتروفی عضله و غیره، توسط ایشان ترجمه و به چاپ رسیده است.

شایان ذکر است، وی در سال 1394 نیز به عنوان «پژوهشگر برتر» پژوهشگاه تربیت بدنی معرفی و انتخاب شد.

پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی، ضمن عرض تبریک به دکتر هادی روحانی؛ موفقیت‌های بیش‌ از پیش برای ایشان، جهت دستیابی به اهدافی والا و کمک به ارتقای علمی ورزش کشور، آرزومند است.

کلید واژه ها: ارتقای مرتبه علمی دکتر هادی روحانی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی